• 0
    Coșul meu
    Nu ai niciun produs în coș.

Despre Noi

 

Bine ați venit pe site-ul brutăriei Elekes, unde calitatea și dragostea de familie se întâlnesc! Suntem mai mult decât o afacere, suntem o echipă care combină angajamentul pentru un serviciu excelent și respectul pentru tradițiile familiei.

Compania noastră prețuiește și consideră importante tradițiile, așa că încercăm să preparăm produse de înaltă calitate și să creăm o bază de clienți mulțumiți.

Din 1992, de mai bine de 30 de ani, familia noastră funcționează ca o întreprindere familială de a doua generație și este specializată în producția de sărățele cu diferite arome, biscuiți cu unt și sărățele cu semințe și cașcaval. Pentru noi calitatea, inovația și satisfacția clienților sunt cele mai importante, așa că ne facem produsele numai din ingrediente de calitate, ceea ce se reflectă în gustul lor autentic.

Produsele noastre se regăsesc în multe județe din România.

Produse
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, partajăm informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analize, care le pot combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat de la utilizarea serviciilor lor.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile.