Személyes adatok kezelése

Adatkezelési szabályzat a személyes adatok kezeléséről

1. Általános információ
Személyes adatainak biztonsága az ELEKES-PEKSEG S.R.L-nek, mint adatkezelőnek, egyik fő gondja.
Adószám: RO2973868
Cégjegyzékszám: J19/1224/1992
Ez a dokumentum célja, hogy tájékoztasson a személyes adatai kezeléséről a brutariaelekes.ro weboldal használata során.

Azon személyes adatkategóriák, amelyeket kezelünk:
II.1. Ha Ön a weboldal ügyfele, az ELEKES-PEKSEG S.R.L kezelni fogja a személyes adatait, például nevét, telefonszámát, e-mail címét, számlázási címét, szállítási címét, az Ön weboldal használatával kapcsolatos adatokat, például viselkedését/előnyeit/szokásait az ELEKES-PEKSEG S.R.L szolgáltatásain belül, valamint bármely egyéb adatkategóriát, amelyeket közvetlenül szolgáltat az ügyfélfiók létrehozásakor, weboldalunkon történő rendelés leadásakor vagy bármely más módon, amely a weboldal használatából ered.

Ha felhasználói fiókot hoz létre a weboldalon, és Facebook vagy Google fiókját használja, az ELEKES-PEKSEG S.R.L az adott alkalmazások által megjelenített következő nyilvános profiladatokat fogja kezelni: felhasználónév, e-mail cím.

Ha úgy dönt, hogy csak a termék megrendelését követően hoz létre egy felhasználói fiókot a weboldalon, kérni fogjuk az e-mail címét, amely alapján automatikusan létrehozunk egy fiókot. Ha nem fejezi be a megrendelést, az e-mail címet és az egyéb megadott adatokat nem tárolja az ELEKES-PEKSEG S.R.L, és az automatikusan létrehozott fiók törlésre kerül.

II.2. Ha Ön a weboldal látogatója, az ELEKES-PEKSEG S.R.L a közvetlenül a weboldal használata során szolgáltatott személyes adatait fogja kezelni, például azokat az adatokat, amelyeket a kapcsolatfelvételi / kérdés- / panaszszekcióban szolgáltat, amennyiben ezen a módon veszi fel velünk a kapcsolatot.

III. Az adatkezelés céljai és jogalapjai

III.1. Ha Ön a weboldal ügyfele, az ELEKES-PEKSEG S.R.L az Ön személyes adatait az alábbi célokra kezeli:

  • Az Ön és az ELEKES-PEKSEG S.R.L közötti szerződéses kapcsolat fenntartása céljából, különösen az Ön által leadott rendelés átvétele, érvényesítése, kiszállítása és számlázása, az Ön értesítése a rendelés állapotáról, a megrendelt termékek visszaküldésének szervezése stb.

Jogi alap: Az Ön adatainak ezen célból történő kezelésének jogi alapja a közöttünk létrejött szerződés, amelyet az ELEKES-PEKSEG S.R.L Általános Szerződési Feltételeinek [weboldal link] tartalmaz. Személyes adatainak rendelkezésre bocsátása szükséges ennek a szerződésnek a teljesítéséhez. Az adatok megtagadása eredményezheti, hogy nem leszünk képesek teljesíteni a közöttünk létrejött szerződést.

A jogalap: Az Ön személyes adatainak ebben a célból történő kezelésének jogi alapja az ELEKES-PEKSEG S.R.L-t terhelő jogi kötelezettségek teljesítése, ideértve a weboldalon keresztül nyújtott szolgáltatásokkal összefüggő kötelezettségeket, például az adózással és az archiválással kapcsolatos kötelezettségeket.

Jogi alap: Az Ön adatainak ebben a célból történő kezelésének jogi alapja jogi kötelezettségek teljesítése. Az Ön adatainak rendelkezésre bocsátása ebben a célból szükséges. Az adatok megtagadása eredményezheti az ELEKES-PEKSEG S.R.L számára a rá háruló jogi kötelezettségek teljesítésének lehetetlenségét, és ennek eredményeként az ELEKES-PEKSEG S.R.L nem lesz képes szolgáltatásokat nyújtani Önnek a weboldalon keresztül.

Jogi alap: Az Ön adatainak ebben a célból történő kezelésének jogi alapja az Ön hozzájárulása. Az adatok szolgáltatása ebben a célból önkéntes. Ön bármikor jogosult visszavonni a hozzájárulását, és ha ezt teszi, az nem érinti az adatkezelés jogszerűségét a hozzájárulás visszavonását megelőzően.

Jogi alap: Az Ön adatainak ebben a célból történő kezelésének jogi alapja az Ön hozzájárulása, amennyiben ezt szolgáltatja.

Kifejezheti adatainak feldolgozásához való hozzájárulását, azáltal, hogy megjelöli az ehhez tartozó jelölőnégyzetet a fiók létrehozásakor, vagy később, a 'Fiókom információi' szakaszban. Az ilyen kereskedelmi kommunikációk fogadásáról való leiratkozáshoz használhatja az e-mail / SMS-ek végén található lehetőséget. Emellett leiratkozhat a 'Fiókom információi' szakaszhoz való hozzáféréssel is.

Az adatok szolgáltatása erre a célra önkéntes. Az adatok feldolgozásához való hozzájárulás megtagadása ennek a célzott feldolgozásnak nincs negatív hatással rád.

Különböző elemzések készítése, az oldal működésére vonatkozó jelentések elkészítése, fogyasztói preferenciaprofilok kialakítása céljából, főként az oldalon nyújtott élmény javítása érdekében.

Alap: Az adataid e célból történő feldolgozását az ELEKES-PEKSEG S.R.L érdekei alapozzák meg, hogy folyamatosan javítsa az ügyfelek weboldali élményét. Az adataid szolgáltatása erre a célra önkéntes. Az adataid szolgáltatásának megtagadása ennek a célzott feldolgozásnak nincs negatív hatással rád.

III.2. Ha az oldal látogatója vagy, az ELEKES-PEKSEG S.R.L az adataidat személyes adatokként kezeli a következőképpen: marketingtevékenységekhez, különösen az ELEKES-PEKSEG S.R.L által kínált termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítő kereskedelmi kommunikáció továbbításához távoli kommunikációs eszközökön keresztül (e-mail, SMS) az oldalon keresztül.

Alap: Az adataid e célból történő feldolgozását a te hozzájárulásod alapozza meg, ha ezt választod.

Adataid feldolgozásának hozzájárulását kifejezheted e célból, a weboldalon elérhető hírlevélre való feliratkozási űrlap kitöltésével és a megfelelő jelölőnégyzet kijelölésével. Az ilyen kereskedelmi kommunikációk fogadásáról való leiratkozáshoz használhatod az e-mail / SMS-ek végén található lehetőséget.

Az adatok szolgáltatása erre a célra önkéntes. Az adataid feldolgozásának hozzájárulását megtagadása ennek a célzott feldolgozásnak nincs negatív hatással rád.

panaszok kezeléséhez, reklamációkhoz, valamint az oldalon nyújtott élmény figyelemmel kíséréséhez és javításához.

Alap: Az adataid e célból történő feldolgozását az ELEKES-PEKSEG S.R.L jogos érdeke alapozza meg annak érdekében, hogy biztosítsa az oldal megfelelő működését, valamint folyamatosan javítsa az oldal látogatóinak élményét, ideértve különböző megjegyzések, kérdések vagy reklamációk kezelését.

Az adataid szolgáltatása erre a célra önkéntes. Az adataid feldolgozásának hozzájárulását megtagadása ennek a célzott feldolgozásnak nincs negatív hatással rád.

1. Adatkezelés időtartama

Általánosan elve, az ELEKES-PEKSEG S.R.L az Ön személyes adatait csak annyi ideig fogja kezelni, amennyi szükséges a fent említett adatkezelési célok eléréséhez.

Ha ügyfélként regisztrál, az Ön adatait a szerződéses kapcsolat teljes időtartama alatt kezeljük, és később azokat az ELEKES-PEKSEG S.R.L-nek a jogszabályokban meghatározott kötelezettségek teljesítése céljából is tároljuk (például az adózási kötelezettségeknek megfelelően 10 évig az adott pénzügyi üzleti év lezárásának napjától).

Amennyiben Ön ügyfélként regisztrált, és szeretné törölni a felhasználói fiókját, azaz kattintani a "Fiók törlése" gombra a "Fiókom adatai" szakaszban, az ELEKES-PEKSEG S.R.L ezt a cselekedetet az Ön leiratkozási szándékaként fogja értelmezni az Ön részéről a kereskedelmi kommunikációval kapcsolatban, amelyek a termékeket és szolgáltatásokat hirdetik az oldalon. Ebben az értelemben, ha úgy dönt, hogy törli a felhasználói fiókját, nem fogunk további e-maileket és/vagy SMS-eket küldeni Önnek ezen jellegű üzenetekkel. Ugyanakkor felhívjuk figyelmét arra, hogy a fiók törlésének nincs automatikus hatása a személyes adatok törlésére. Amennyiben szeretné, hogy ne dolgozzuk fel tovább személyes adatait, vagy azok törlését szeretné kérni, az alábbi VII. pontban részletezett jogok gyakorlásával teheti meg. Abban az esetben, ha a fiók törlését kéri, de a fiókon legalább egy aktív megrendelés van, a fiók törlésének kérelmét csak a termékek szállítása és az utolsó aktív megrendelés teljesítése után rögzítik.

Ha visszavonja az adatok marketing célú kezeléséhez való hozzájárulását, az ELEKES-PEKSEG S.R.L beszünteti a személyes adatai marketing célú kezelését, anélkül, hogy befolyásolná az Ön által korábban adott hozzájáruláson alapuló adatkezeléseket.

A személyes adatok közzététele

Az adatfeldolgozás céljainak teljesítése érdekében az ELEKES-PEKSEG S.R.L adatait partnereknek, harmadik feleknek vagy olyan személyeknek vagy entitásoknak továbbíthatja, akik támogatják az ELEKES-PEKSEG S.R.L tevékenységét a webhelyen keresztül (például futárcégek, IT-szolgáltatók), vagy központi / helyi közhatalmi szerveknek az alábbi példaértékű esetekben:

a webhely kezelése érdekében;

azokban az esetekben, amikor ez a kommunikáció az érintetteknek nyújtott díjak vagy egyéb kedvezmények odaítéléséhez szükséges, amelyeket az ELEKES-PEKSEG S.R.L a webhelyen keresztül szervezett különböző promóciós kampányaiban való részvételük eredményeként szereztek;

a webhely és annak által nyújtott szolgáltatások karbantartása, testreszabása és fejlesztése érdekében;

az adatok elemzésének, tesztelésének és kutatásának elvégzése, az használati és aktivitási tendenciák figyelemmel kísérése, a biztonsági funkciók kifejlesztése és a felhasználók hitelesítése;

marketing célú kereskedelmi kommunikáció továbbítása a törvény által előírt feltételek és korlátok mellett;

amikor a személyes adatok közzététele törvény által előírt.

  1. Személyes adatok átadása

Az ELEKES-PEKSEG S.R.L által szolgáltatott személyes adatokat az Európai Unión belül lévő államokba továbbíthatjuk.

VII. Az Ön jogai

A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos jogszabályoknak megfelelően, mint érintettek, az alábbi jogok illetik meg Önt:

tájékoztatáshoz való jog, vagyis jog adatainak feldolgozásával kapcsolatos tevékenységek részletes ismeretének megszerzéséhez, amelyeket az ELEKES-PEKSEG S.R.L a jelen dokumentumban leírtak szerint végez;

hozzáféréshez való jog, vagyis jog az ELEKES-PEKSEG S.R.L részéről az Ön személyes adatainak feldolgozásának megerősítését és a feldolgozott adatokkal kapcsolatos további információk megadását kérni, mint a feldolgozás módja, a feldolgozás célja, az adatok címzettjei vagy címzettjeinek kategóriái stb.;

javításhoz való jog, vagyis jog az ELEKES-PEKSEG S.R.L által feldolgozott pontatlan / igazolatlan adatok azonnali kijavításához, valamint a hiányzó adatok kiegészítéséhez; A helyreállítást / kiegészítést minden adattovábbító számára el kell küldeni, kivéve, ha ez lehetetlen vagy aránytalan erőfeszítést igényel.

törléshez való jog jogtalanul történt feldolgozás esetén:

az adatok már nem szükségesek a gyűjtött vagy feldolgozott célok teljesítéséhez;

visszavonták az engedélyt, és nincs más jogalap a feldolgozáshoz;

az érintett ellenzi a feldolgozást, és nincsenek elsőbbségi okok;

a személyes adatokat jogellenesen dolgozták fel;

a személyes adatokat jogi kötelezettség teljesítése érdekében kell törölni;

a személyes adatokat az elektronikus információs társadalom társasága szolgáltatásainak kínálására vonatkozó uniós jog vagy az érintettre irányadó nemzeti jog alapján gyűjtötték. Az adatok törlésének kérésére az ELEKES-PEKSEG S.R.L anonimizálhatja azokat (eltávolítja azokból a személyes jellegű adatokat), és ebben az állapotban továbbra is statisztikai célra történő feldolgozást folytathatja;

feldolgozási korlátozás joga:

az érintett megkérdőjelezi az adatok pontosságát, ami megengedi az ellenőrzésüket;

a feldolgozás jogellenes, és az érintett ellenzi a személyes adatok törlését, és ehelyett kéri a korlátozott felhasználásukat;

a kezelő már nem szükséges a személyes adatokat a feldolgozási cél elérése érdekében, de az érintett személy azokat jogi igényének megerősítéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez igényli; vagy

az érintett ellenezte a feldolgozást (kivéve azokat, amelyek közvetlenül a közvetlen marketinggel kapcsolatosak), amíg megállapítjuk, hogy az üzemeltető jogos érdekei az érintett jogai felett érvényesülnek;

adathordozhatósághoz való jog, vagyis (i) jog a személyes adatok strukturált formában történő, általánosan használt és gépben könnyen olvasható formában történő megkapásához, valamint (ii) jog azoknak az adatoknak a továbbítására az ELEKES-PEKSEG S.R.L által egy másik adatkezelő részére, amennyiben az jogszabály által előírt feltételeknek megfelel;

ellenzési joga - az adatfeldolgozás vonatkozásában az érintettek által megtehető adataikkal kapcsolatos érdekképviseletek vagy a közérdek alapján az ELEKES-PEKSEG S.R.L.;

bármikor, saját helyzetére vonatkozó okokból, hogy személyes adatainak a ELEKES-PEKSEG S.R.L. jogos érdekének vagy a közérdeknek vagy a közérdekből eredő felhatalmazáson alapuló feldolgozásával szembeni jogos érdekének vagy a közérdeknek kell feldolgozni, kivéve, ha az ELEKES-PEKSEG S.R.L. bizonyítja, hogy jogos és alapvető okai vannak a feldolgozásra, és hogy célja jogi következményekre vonatkozik vagy jogait védeni, bíróságban;

bármikor, ingyenesen és indoklás nélkül személyes adatait közvetlen marketing célokra kell feldolgozni.

jog automatizált döntéshozatalnak alávetésre, vagyis jog automatizált feldolgozás során csak az automatizált feldolgozáson alapuló jogok vagy hasonló mértékben érintik a jogi hatásokat;

jogot nyújt be a Személyes Adatok Feldolgozásának Nemzeti Felügyeleti Hatóságához vagy az illetékes bíróságokhoz, amennyiben szükséges.

Bármilyen további kérdés vagy a személyes adatok feldolgozásának módja kapcsán, és az itt felsorolt jogok gyakorlásához kérjük, forduljon a következő e-mail címre: info@brutariaelekes.ro

Termékek
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..